Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Termeni si conditii

Pentru folosirea corespunzatoare a acestui site (vizitarea site-ului, respectiv cumpararea de produse) este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-ului poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Modul de lucru necesar cumpararii unor produse poate fi de asemenea modificat de noi, fara obligativitatea unei notificari.

Obligatia de a furniza informatii corecte

Pentru utilizarea site-ului in scopul cumpararii de produse este necesara crearea unui cont personal si furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. Informatiile se completeaza in sectiunea de inregistrare si se pot actualiza la fiecare autentificare in formularele specifice. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-ului, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

Statutul de membru comenziforever.ro

Statutul de membru comenziforever.ro se obtine prin crearea unui cont personal, care poate fi accesat prin autentificarea cu un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Responsabilitatea privind confidentialitatea parolei revine fiecarui utilizator in parte. O parola pierduta poate fi recuperata in sectiunea de „Autentificare”, prin click pe butonul “Am uitat parola”. Statutul de membru permite fiecarui utilizator sa comande pe site.

Confidentialitate

Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Astfel, adresa de e-mail va fi folosita pentru confirmarea comenzilor si furnizarea informatiilor privind campaniile promotionale, actualizarea portofoliului si noutatile aduse de www.comenziforever.ro Celelalte informatii completate in formulare vor fi folosite pentru facturarea si livrarea comenzilor. Ne obligam sa nu furnizam unor terte parti informatiile personale ale clientilor www.comenziforever.ro sau adresele de e-mail ale abonatilor la newsletter.

Conditii de returnare

Conform reglementarilor in vigoare, un produs poate fi returnat. Cumparatorul are dreptul de a se retrage din Contract, de a returna un produs fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Pentru returnare este obligatorie pastrarea integritatii ambalajelor, respectiv a produselor. Clientul va primi inapoi contravaloarea produsului/produselor, dar va suporta pe cheltuiala proprie costurile de returnare.

Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a produselor comandate.

In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur.

Model de formular de returnare:

 Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract. - Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*) - Comandate la data (*)/primite la data (*) (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz. - Numele consumatorului (consumatorilor) - Adresa consumatorului (consumatorilor) - Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data