Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Conditii de livrare

Coletul poate fi expediat imediat, daca ai plasat comanda in timpul orelor de program (9 am - 16 pm), de luni pana vineri. In cazul in care plasezi comanda in afara intervalului orar amintit, coletul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.

Coletul se livreaza in 48 de ore oriunde in tara, mai putin in zonele greu accesibile, unde termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucratoare). Coletele cu adresa de livrare in Bucuresti ajung la destinatie in 24 de ore. In cazul in care acest lucru nu se respecta, te rugam sa ne semnalezi orice abatere. Atentie! Produsele se livreaza doar la adrese postale din Romania.

In baza O.G. 130/2000, clientii Forever Living au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca doresc sa renunte la achizitia produselor, fara a se percepe penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul returnarii produselor, costurile retur sunt suportate de catre client.

Livrarea produselor se face prin Fan Curier iar costul livrarii produselor este calculat in functie de adresa de destinatie si raportat la volumul si greutatea coletului.

La livrarea coletelor nu se vor mai percepe taxe suplimentare sau alte comisioane de catre curier.