Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Avantaje NC/FBO

Atunci când completezi formularul de înscriere, ai două mari posibilităţi de câştig: vânzarea cu amănuntul şi marketingul în echipă. 

Vânzarea cu amănuntul

Imediat ce te înscrii poţi să cumperi produsele la preţ NCP - cu 15% mai mic decât preţul recomandat de vânzare. Comercializează-le apoi la preţul recomandat de vânzare şi vei obţine un profit de 22%. Mai exact, pentru fiecare 100 de euro investiţi în produse vei avea un profit de 22 de euro.

După ce acumulezi 2 puncte credit în nume propriu, adică după ce faci cumpărături de aproximativ 320 de euro, poţi cumpăra produsele la preţ de depozit (cu 30% mai mic decât preţul recomandat de vânzare), urmând ca atunci când le comercializezi la preţul recomandat de vânzare să te bucuri de un profit şi mai mare - de 43%. Asta înseamnă că pentru fiecare 100 de euro investiţi acum vei avea un profit de 43 de euro.

Această variantă este potrivită pentru NC/FBO care doresc să realizeze un venit de 400-600 euro/lună (timpul investit în activitatea Forever ar trebui să fie de 2-4 ore pe săptămână).

Marketingul în echipă

Aceasta este partea cu adevărat interesantă, pentru că îţi permite să-ţi construieşti o afacere care îţi va asigura independenţă financiară.

Dezvoltă-ţi echipa şi vei primi între 3% şi 13% Bonus de Volum pentru vânzările echipei tale, în funcţie de nivelul la care te afli în Planul de Marketing.

Lucrează împreună cu echipa pentru a forma lideri şi vei primi, în plus faţă de bonusul aferent vânzărilor, un Bonus de Conducere între 2% şi 6%.

Exemple:

  • Ajută 2 persoane sponsorizaţi personal să atingă nivelul de Manager şi să-şi formeze la rândul lor propria echipă şi poţi câştiga între 2.000 şi 4.000 de euro pe lună.
  • Ajută 5 persoane sponsorizaţi personal să atingă nivelul de Manager şi să-şi formeze la rândul lor propria echipă şi poţi câştiga între 6.000 şi 9.000 de euro pe lună. Dedică-te exclusiv activităţii Forever şi vei putea deveni unul dintre liderii de succes cu venituri anuale de peste 250.000 de euro!